PGWP چیست و چرا در انتخاب دانشگاه در کانادا اهمیت دارد

همانطور که میدانید بسیاری از کسانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور خصوصا تحصیل در کانادا را دارند، نیازمند کسب اجازه کار بعد از تحصیلات هستند تا بتوانند با ویزای کار به زندگی در کانادا ادامه داده و در نهایت اقامت دائم این کشور را کسب نمایند. با جود اینکه بطور معمول گفته میشود بعد از اتمام تحصیلات در کانادا میتوانید درخواست ویزای کار نمائید ولی صدور اجازه کار بعد از تحصیل در کانادا نیازمند تحصیل در دانشگاهی است که مجوز PGWP داشته باشد.

 

PGWP چیست؟

PGWP برآیند واژه Post-graduation work permit یا اجازه کار بعد از فارغ التحصیلی در واقع ویژگی خاص برخی از دانشگاههای و موسسات مورد تائید اداره مهاجرت کانادا است که میبایست در هنگام احذ پذیرش تحصیلی به آن دقت کنید.

اجازه کار بعد از فارغ التحصیلی در کانادا، مجوزی 3 ساله برای کار تمام وقت در کاناداست که برای کسب اقامت دائم کشور کانادا بسیار مهم است.

 

برای دریافت اجازه کار بعد از تحصیل شما باید:

  • بیشتر از 18 سال سن داشته باشید
  • حداقل به مدت هشت ماه بطور مداوم در کانادا تحصیل کرده باشید
  • مدرک معتبر فارغ التحصیلی از دانشگاه محل تحصیل خود در کانادا را داشته باشید
  • از یکی از موسسات و دانشگاهی زیر فارغ التحصیل شده باشید:
    • مدارس دولتی پس از دبیرستان، مانند کالج، دانشکده / دانشگاه فنی و مهندسی / CEGEP در کبک
    • مدارس دولتی خصوصی که تحت قوانین مشابه با مدارس دولتی فعالیت می کنند (در حال حاضر فقط برای برخی از موسسات خصوصی پس از دوره متوسطه در کبک)
    • مدارس دولتی خصوصی یا متوسطه (در کبک) که برنامه های واجد شرایط 900 ساعت و یا بیشتر را ارائه می دهد و منجر به تحصیل در رشته های تحصیلی (DEP) یا ادارۀ رسمی حرفه ای (ASP)
    • مدرسه خصوصی کانادایی که می تواند طبق قوانین استانی (به عنوان مثال، لیسانس، مدرک کارشناسی یا مدرک کارشناسی) را به طور قانونی اعطا کند، اما فقط اگر شما در یک برنامه تحصیلی ثبت نام کرده اید که به درجه ای که توسط استان تائید شده باشد
  • مجوز کار را ظرف 90 روز پس از تایید اینکه برنامه شما را تکمیل کرده اید درخواست کنید
  • در هنگام ارسال مجوز کار، مجوز تحصیلی معتبر داشته باشید

شما واجد شرایط درخواست PGWP نیستید اگر:

  • مجوز تحصیلی کمتر از هشت ماه داشته باشید
  • تحصیل بیشتراز هشت ماه ولی بصورت غیر منسجم داشته باشید
  • در برنامه کمک هزینه تحصیلی کشورهای مشترک المنافع کانادایی Global Affairs Canada (GAC) شرکت کرده باشید
  • از  GAC فاند تحصیلی گرفته باشید
  • برنامه تحصیلی از راه دور داشته باشید