کار دانشجویی در کانادا

شهروندان خارجی معمولا برای انجام کار دانشجویی در کانادا نیاز به مجوز کار دارند که این مجوز در انواع مختلفی وجود دارد. البته کار هایی نیز وجود دارند که برای انجام آن ها نیازی به مجوز کار نیست. با این حال دریافت مجوز کار موقت در کانادا دارای شرایط ویژه ایست که به بازگویی برخی از این شرایط می پردازیم.

جهت اطلاع از شرایط کار دانشجویی در کانادا

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۵۶۹ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

مشاوران مستراپلای از ۸ صبح تا ۱۲ شب پاسخگوی شما هستند. (حتی ایام تعطیل)

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و برای تماس از طریق کد تخفیف کلیک کنید


انجام کار دانشجویی در کانادا در دانشگاه

۱- کسی که می خواهد در کانادا کار کند و مجوز کار را دریافت کند باید دارای مجوز تحصیلی معتبری باشد.
۲- باید دانشجوی تمام وقت یکی از مراکز معتبر در کانادا باشد.
۳- برای انجام کار دانشجویی نیازی به ویزای کار نیست و با ویزای تحصیلی نیز می توان این کار را ادامه داد.
۴- این نوع مجوز فقط برای دانشجویان است و شامل دانش آموزان مقاطع ابتدایی و دبیرستان نمی شود.
۵- محدودیت تعداد ساعات کار وجود ندارد.

انجام کار برای دانشجویان بین المللی در خارج از انشگاه

۱- باید دانشجوی تمام وقت یکی از مراکز معتبر در کانادا باشد.
۲- کسی که می خواهد در کانادا کار کند و مجوز کار را دریافت کند باید دارای مجوز تحصیلی معتبری باشد.
۳- این نوع مجوز فقط برای دانشجویان است و شامل دانش آموزان مقاطع ابتدایی و دبیرستان نمی شود.
۴- دانشجویان در زمان های تعطیلات رسمی مانند کریسمس و … می توانند تمام وقت کار کنند ولی در ماه های تحصیلی اجازه کار تا ۲۰ ساعت در هفته را دارند.
۵- برای انجام کار دانشجویی نیازی به ویزای کار نیست و با ویزای تحصیلی نیز می توان این کار را ادامه داد.

انجام کار برای کارآموزی و انترنی برای دانشجويان بين المللی: (Internship and Coop Work)

۱- کسی که می خواهد در کانادا کار کند و مجوز کار را دریافت کند باید دارای مجوز تحصیلی معتبری باشد.
۲- این مجوز کار به صورت رایگان صادر مي شود.
۳- دوره کارآموزی و انترنی بایستی بخش ضروری و جدانشدنی برنامه تحصيلی باشد. به این معنی که بدون گذراندن این دوره کارآموزی فرد نمي تواند فارغ التحصيل شود.

اجازه کار برای همسر دانشجويان بين المللی (Spousal Work Permit)

۱- کسی که می خواهد در کانادا کار کند و مجوز کار را دریافت کند باید دارای مجوز تحصیلی معتبری باشد.
۲- باید دانشجوی تمام وقت یکی از مراکز معتبر در کانادا باشد.
۳- همسر دانشجو می تواند در شهر یا خارج زا آن و یا در محیط دانشگاه مشغول به کار شود.
۴- برای انجام این نوع کار دریافت مجوز کار ضروری است.
۵- همسر دانشجو ميتواند در داخل یا خارج کانادا اقدام به درخواست برای اخذ این نوع مجور کار کند.

اجازه کار پس از فراغت از تحصيل برای دانشجويان بين المللی (Post Graduation Work Permit)

۱- باید دانشجوی تمام وقت یکی از مراکز معتبر در کانادا باشد.
۲- مدت زمان تحصیل دانشجویان باید بیشتر از ۸ ماه باشد.
۳- کسی که می خواهد در کانادا کار کند و مجوز کار را دریافت کند باید دارای مجوز تحصیلی معتبری باشد.
۴- محدودیتی از نظر تعداد ساعت کار و محل کار وجود ندارد
۵- برای انجام این نوع کار دریافت مجوز کار ضروری است.
۶- متقاضیان برای دریافت این مجوز به مدت ۹۰ روز پس از اتمام تحصیلات وقت دارند تا درخواست خود را ثبت کنند.

اجازه کار موقت در کانادا (Temporary Work Permit)

۱- متقاضی باید یک پیشنهاد کار از یک کارفرمای کانادایی داشته باشد.
۲- برای برخی از شغل ها تاییدیه وزارت کار و نیروی انسانی لازم و ضروری است.
۳- برای انجام این کار باید مجوز کار توسط متقاضی دریافت شود.
۴- متقاضی می تواند برای دریافت این مجوز اقدام کند و فرقی ندارد داخل کانادا باشد یا خارج از آن.

اجازه کار موقت در کانادا برای همسر فردی که مجوز کار دارد

۱- کسی که می خواهد همسر خود را با این مجوز وارد کانادا کند باید اعتبار مجوز او بیشتر از ۶ ماه باشد.
۲- کسی که مجوز کار دارد باید در یکی از کار های تخصصی و حرفه ای اشتغال داشته باشد تا بتواند همسر خود را نیز به کانادا ببرد.
۳- باید فرد دارای مجوز کار بيشتر از ۶ ماه است
۵- فرد دارای مجوز به کار تخصصی و حرفهای اشتغال دارد(مشاغل مدیریتی٬ تحخصصی و فنی و حرفهای)
۶- لخذ «مجوز کار» برای این نوع کار لازم است.
۷- همسر متقاضی می تواند برای دریافت این مجوز اقدام کند و فرقی ندارد داخل کانادا باشد یا خارج از آن.

مراحل درخواست مجوز کار

۱- درخواست عادی از خارج از کانادا
۲- درخواست آنلاین از داخل یا خارج کانادا
۳- درخواست هنگام ورود به کانادا (مرز هوایی یا زمينی)

جهت اطلاع از شرایط کار دانشجویی در کانادا

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۵۶۹ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

مشاوران مستراپلای از ۸ صبح تا ۱۲ شب پاسخگوی شما هستند. (حتی ایام تعطیل)

برای عضویت در کانال تلگرامی اخذ پذیرش و تحصیل در خارج کلیک کنید