ویزای کانادا

این‌روزها بازار مهاجرت به کانادا حسابی داغ است. روز به روز به متقاضیان ویزای تضمینی کانادا اضافه می‌شود و از آن طرف حرف و حدیث‌های بسیار که درباره ویزای کانادا وجود دارد.

قاعدتا هر شخص یا شرکتی برای ویزای تضمینی کانادا نمی‌تواند قابل اعتماد باشد، این مسیر پیچیدگی‌ها و مراحل خاص خودش را دارد و قطعا یک کار زمانبر و تخصصی است. پس اگر از متقاضیان ویزای کانادا هستید، حتما این مقاله را تا انتها بخوانید، تا با انواع ویزای کانادا آشنا شوید.

ویزای تضمینی کانادا

جهت اطلاع از شرایط ویزای کانادا

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۵۶۹ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

مشاوران مستراپلای از ۸ صبح تا ۱۲ شب پاسخگوی شما هستند. (حتی ایام تعطیل)

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و برای تماس از طریق کد تخفیف کلیک کنید


انواع ویزای کانادا

ویزای کانادا به سه دسته اصلی تقسیم می‌شود:

  • ویزای توریستی کانادا
  • ویزای تحصیلی کانادا
  • ویزای کار کانادا

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی همانطور که از اسمش پیداست، برای سفر به کانادا استفاده می‌شود. به همین جهت این ویزا از از  ویزاهای موقت Temporary Visit Visa”” کانادا به شمار می‌رود.

ویزای توریسیتی کانادا خودش به دو نوع ویزای سینگل و ویزای مالتیپل تقسیم می‌شود.

  • سینگل Single Entry Visa که طی آن تنها یک بار می توانید به کانادا مسافرت کنید
  • مالتیپل (مولتیپل) Multiple Entry Visa که عموما ۵ ساله است و تا زمانی که اعتبار دارد، شما هر چند بار که بخواهید، می‌توانید به کانادا سفر کنید و در هر سفر می‌توانید تا ۶ ماه در کانادا بمانید.

آیا ویزای مولتیپل همان ویزای تضمینی کانادا است؟

امروزه بسیاری از موسسات و شرکت‌ها از این ویزا به عنوان ویزای تضمینی کانادا حرف می‌زنند. اما واقعیت این است که هیچ تضمین ۱۰۰ درصدی در این رابطه وجود ندارد، تمام موسسات، مشاوران و … تنها می‌توانند احتمال اخذ ویزا را افزایش بدهند. اما ویزای تضمینی کانادا اصلا معنا ندارد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

  • اصل پاسپورت (حداقل ۶ ماه اعتبار باید داشته باشد)
  • یک قطعه عکس جدید ۳*۴ رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه سند ازدواج (اگر همسرتان هم در این سفر همراه شماست)
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل (اگر فرزندانتان هم در این سفر همراهتان هستند)
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
  • مدارک مالی (تمکن مالی به زبان انگلیسی + گردش چهار ماهه حساب)
  • ترجمه اسناد ملکی و ارائه کامل اسناد مربوط به دارایی های شما
  • گواهی اشتغال به کار
  • دعوتنامه از فرد یا سازمانی در کانادا یا ارائه برنامه دقیق بازدید از کانادا
  • پر کردن فرمهای ویزا
  • پرداخت هزینه های قانونی مربوط به اخذ ویزای توریستی کشور کانادا
  • انجام انگشت نگاری سفارت کانادا. سفارت کانادا در تهران برای انگشت نگاری خدماتی ندارد.
  • ارائه کامل سوابق شغلی اعم از نامه های اشتغال به کار و فیش حقوقی و مرخصی
  • رکورد ویزای های شما به کشورهای قبلی

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا

برای اخد ویزای مسافرتی کانادا باید ۳مرحله زیر را سپری کنید.

مرحله اول: تکمیل فرم ارزیابی توریستی

مرحله دوم: ترجمه و تایید مدارک و ارسال مدارک

مرحله سوم: اقدام برای اخذ ویزا و انجام فرآیند انگشت‌نگاری

پس از انجام این مراحل، حدودا ۳ ماه بعد ویزای توریستی کانادای شما برایتان ارسال می‌شود.

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی هم مانند ویزای توریستی از انواع ویزای موقت کانادا محسوب می‌شود. اصلی‌ترین شرط برای ویزای تحصیلی کانادا، پذیرش تحصیلی از یکی از موسسات آموزشی (مدرسه، کالج، دانشگاه یا موسسات عالی آموزشی) کشور کاناداست. شما در دو حالت می‌توانید برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنید:

  • ویزای دانش‌آموزی
  • ویزای دانشجویی

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

تمکن مالی متقاضی یکی از مهم‌ترین مواردی است که سفارت کانادا به آن توجه می‌کند. مدارکی که برای این ویزا لازم دارید، به شرح زیر است:

  • پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز معتبر آموزشی
  • برنامه تحصیلی یا همان Study Plan
  • فرم‌های تکمیل‌شده درخواست ویزا
  • نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
  • اسکن صفحه اول جدیدترین پاسپورت (بعلاوه صفحاتی که مهر ویزا خورده‌است)
  • اسکن اصل شناسنامه به همراه ترجمه
  • اسکن اصل شناسنامه به همراه ترجمه برای همراهان در صورت متاهل بودن
  • دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵
  • سند و مدارک موربوط به دارایی‌های شخصی
  • نامه سابقه و بیمه کاری
  • فیش واریزی تحصیلی

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا

مرحله اول: گرفتن پذیرش تحصیلی

مرحله دوم: جمع‌آوری و تکمیل مدارک مورد نیاز دانشگاه (برای دانشگاه‌های مختلف این مدرک متفاوت است، اما عموما مدرک آیتلس یا تافل نیاز دارید)

مرحله سوم: اقدام برای اخذ ویزا و فرآیند انگشت نگاری

بعد از انجام این مراحل حدود ۱۱ ماه طول می‌کشد تا شما ویزای تحصیلی خود را دریافت کنید.

ویزای کار کانادا

این ویزا از انواع ویزاهای دائم به شما می‌رود و در حال حاضر یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به کانادا دریافت ویزای کار این کشور است. شاید برایتان جالب باشد بدانید که سالانه حدود ۲۰۰ هزار نیروی متخصص با ویزای کار وارد کانادا می‌شوند. ویزای کار در کانادا به دو شکل زیر وجود دارد:

  • ویزای Open Work Permit: در این نوع ویزا شما برای هر کارفرمایی در کانادا می‌توانید کار کنید. برای خانواده‌ها این یکی از بهترین انواع ویزاست. شما می‌توانید برای یکی از اهالی خانه ویزای تحصیلی بگیرید و بعد برای این ویزا اقدام کنید. اگر یکی از سه شرط زیر را دارید، می‌توانید برای این ویزا اقدام کنید.
  1. همسر شما دانشجوی کانادا باشد
  2. خودتان دانشجوی کانادا هستید و درستان تمام شده
  3. یکی از اعضای خانواده اقامت دائم کانادا دارد
  • ویزای Job Offer: در این روش شما باید از یک کارفرمای ساکن کانادا یک پیشنهاد کاری دریافت کنید

مراحل اخذ ویزای Job offer

مرحله اول:  پیش از هرچیز کارفرمای شما باید تاییدیه وزارت کار کانادا را بگیرد. (البته مواردی هست که نیاز به این تاییدیه نیست. مثلا کار مورد نظر برای اقتصاد، فرهنگ و اجتماع کانادا مفید باشد، یا دانشجویانی که زیر نظر استاد خود در کانادا مشغول به کار می‌شوند و ….)

مرحله دوم: در این مرحله کارفرمای شما باید نامه درخواست خود و یک کپی از تاییدیه وزارت کار را به اداره مهاجرت ارسال کند.

مرحله سوم: حالا شما باید به عنوان متقاضی مهاجرت به کانادا اقدام کنید.

پس از انجام این مراحل ویزای کار کانادا برای شما ارسال می‌شود.

و در نهایت

اخذ ویزای کانادا ریزه‌کاری‌ها و موارد زیادی دارد. هر سوال و مسئله‌ای که دارید، همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۵۶۹ می‌توانید تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

کانادا شمالی ترین کشور قاره آمریکاست که به عنوان دومین کشور پهناور دنیا نیز شناخته می‌شود. این کشور از شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از شرق به اقیانوس اطلس و از غرب به اقیانوس آرام منتهی می‌شود. تنها همسایه شمالی ایالت متحده آمریکاست. کانادا از ۱۰ ایالت (آلبرتا، انتاریو، بریتیش کلمبیا، جزیره پرنس ادوارد، ساسکاچوان، کِبـِک، منیتوبا، نووا اسکوشیا، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادو) و سه قلمرو (شمال غرب تریتوریز، نوناووت و یوکان) تشکیل شده است. کانادا به عنوان یکی از مهاجر پذیرترین کشورهای جهان شناخته شده است که سالانه حدود ۳۰۰ هزار نفر به عنوان مهاجر جدید را پذیرش می‌کند. این کشور را شاید بتوان باسوادترین کشور دنیا خطاب کرد. زیرا بیش از ۵۰ درصد جمعیت آن دارای تحصیلات دانشگاهی هستند.

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا:

 

اطلاعات خانوادگی و فردی: اطلاعات شخصی شما باید در این فرم به زبان انگلیسی پر شود. فرم اطلاعات خانوادگی شما شامل اطلاعات متقاضی، پدر و مادر و خواهر و برادر آن فرد می باشد. همینطوردر این فرم باید اطلاعات مربوط به شغل، تاریخ تولد و آدرس شما و خانواده باید تکمیل شود.

 

دعوت نامه (اختیاری): دعوت نامه توریستی کانادا می تواند از سوی بستگان درجه یک شخص متقاضی صادر شود. در دعوت نامه، دعوت کننده تعهد میکند که شما برای دیدار او به کانادا سفر میکنید ، در منزل او اقامت دارید و همینطور در صورت لزوم، ایشان از شما حمایت مالی خواهد کرد.

 

بلیط رفت و برگشت هواپیما و رزرو هتل: در صورتی که دعوت نامه ندارید، باید علاوه بر مدارک دیگر، رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و گواهی رزرو هتل خود را به سفارت ارائه کنید.

جهت اطلاع از شرایط ویزای کانادا

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۵۶۹ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

مشاوران مستراپلای از ۸ صبح تا ۱۲ شب پاسخگوی شما هستند. (حتی ایام تعطیل)

برای عضویت در کانال تلگرامی اخذ پذیرش و تحصیل در خارج کلیک کنید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.